Kontrast:
Rozmiar czcionki:
A A+ A++
Odstępy:
TAB - Kolejny element
SHIFT + TAB - Poprzedni element
SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
SHIFT + ALT + H - Strona główna
SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
SHIFT + ALT + 1 - Wybór Menu
ESC - Anulowanie podpowiedzi

Zbliża się koniec terminu składania wniosków i komentarzy do projektu zmiany Studium

Szanowni Państwo,

w dniu 23 października 2020 r. upływa termin składania wniosków i komentarzy do projektu zmiany Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego gminy Przemęt.

Opinie i komentarze do projektu zmiany studium można składać w następujących formach:

  • pisemne opinie i komentarze do zmiany Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego gminy Przemęt, można przesłać na adres Urzędu Gminy Przemęt, ul. Jagiellońska 8, 64-234 Przemęt, lub złożyć za pomocą środków komunikacji elektronicznej (ePUAP lub e mail urzad@przemet.pl).
  • w formie elektronicznej na platformie Cyfrowa Demokracja:
    http://cyfrowademokracja.pl/konsultacje-spoleczne/konsultacje-gminnego-planu-zagospodarowania-przestrzennego-w-przemet-3 (na platformie znajdą Państwo formularz online do złożenia opinii/komentarza oraz formularz w wersji do druku),
  • w formie elektronicznej na platformie geoportalgminy.pl:
    przemet.geoportalgminy.pl (na platformie znajdą Państwo interaktywną mapę oraz formularz online do złożenia opinii/komentarza z opcją zaznaczenia na mapie terenu, którego wniosek dotyczy).

Szczegółowe informacje o przebiegu procesu konsultacyjnego oraz składaniu wniosków znajdą Państwo na stronie internetowej: http://cyfrowademokracja.pl/konsultacje-spoleczne/konsultacje-gminnego-planu-zagospodarowania-przestrzennego-w-przemet-3

Wójt Gminy Przemęt

                                                                                                                   /-/ Janusz Frąckowiak

Gmina Przemęt

Jagiellońska 8, 64-234 Przemęt
Tel. 65 549 60 72
Strona www: przemet.pl

Godziny otwarcia

  • pn. - pt. 07:30 - 15:30
Strona utworzona w standardzie WCAG 2.1